Vuosikokous 2024

Tervetuloa!

Pohjois-Suomen alaosaston sääntömääräinen vuosikokous pidetään lauantaina 3.2.2024 klo 12 Kulttuurikeskus Valveella osoitteessa Hallituskatu 7, 90100 Oulu. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja palkitsemme 2023 aikana menestyneitä koirakoita.


Toivomme paikalle runsaasti osanottajia ja innokkaita jäseniä vapautuville hallituspaikoille. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita toimintaan mukaan, eikä aiempaa kokemusta hallitustoiminnasta tarvitse olla! Paikalla kahvitarjoilu. Tervetuloa!


Vapautuville hallituspaikoille kaivataan uusia jäseniä! Alaosaston hallituksessa toimimiseen ei tarvitse mitään aiempaa kokemusta, vaan ihan jokainen jäsen on tervetullut ideoimaan yhteisiä asioita ja tekemisiä tulevalle hallituskaudelle. Hallituksessa pääsee vaikuttamaan alueen rottweiler-aiheisiin koulutuksiin ja tapahtumiin yhdessä muiden samanhenkisten ihmisten kanssa rennossa tunnelmassa! 

Jokainen meistä hallituslaisista on ollut joskus se uusi jäsen, joka jotenkin vain ajautuu myös hallitustoimintaan, ja samaa toivotaan myös ensi kaudelle! Joten tulettehan sankoin joukoin vuosikokoukseen 2024 sekä uudet että vanhemmat jäsenet!